06 November 2012

Kembali Muda Remaja

Ok memula aku nk bg jawapan untuk enteri aku yg lepas., jwapan nyer kompom la tak mati sebab klu mati cmner la isteri dia leh tau mimpi si suami tu kan., haha.,

Actually soalan ni cikgu tanye maser aku tingkatan 3 tak silap., maser tuh aku antara yg tak dpat jawap., haha., tp ader gak kwan aku yang dduk meja dpan dpat jwap.,

Alang² dah citer pasal skolah ni kan, tringat masa aku muda² remaja dulu, tp skang lagi muda, haha.. Dah berbelas taun aku tamat skolah, raser cm nk kembali kezaman tu jer smula.

Erm korang tau tak smalam ari aper, eerrrr sbnarnya aku tak tau aper yg spesel nyer ari smlam. Tapi sejak pagi tadi aku da tau pun., rupenye SPM ngan STPM mula smlam eik., haha.,

Ni aku ader video nk share psal SPM nih., klu dah tgok pun buat² blum tngok jer la eik., (jaga la ati aku sikit hehe)
video
Moral : Jangan ponteng kelas, jangan pergi clubing, jangan jadi gengster., etc., ngee.nge.ngeeee

Actually aku bkan la bgus sgt dlm akedemik nih., tp tak bermkna aku trus kebelakang., aku amik kemahiran., hsilnyer aku dah jadi graphic designer., wlu pun tak cermerlang gemilang dan terbilang tp cukup la untuk sara anak dan isteri aku., hehe

p/s : Kepada calon² yg amik ujian tu slamat menjawab soalan la eiy., hehe

4 comments:

  1. bila ingat balik time spm dulu memang kelakar, macam-macam hal ..hoho

    ReplyDelete
  2. Pergh !!! berjanggut menunggu jawapan... sampai 10 hari !!

    ReplyDelete
  3. saya pergi sekolah kerana kawan2. tapi alhamdulillah result saya takde yang teruk.. heee.. rindu nak pergi sekolah balik.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

other site