14 July 2016

Masih sempat

Beruntunglah seseorang yg diberi peluang untuk beribadah kepada Allah. Risau lah kita jika tidak diberi peluang dan kesempatan mengingatiNya, meskipun hanya dengan lafaz tasbih, tahmid dan takbir. Ditakuti pada ketika itu kita telah disibukkan dengan hal² dunia kerana Allah tidak mahu kepada kita mengingatiNya dan kita sedang dijauhkan dari rahmatNya.,

p/s : lama nya la aku tak update blog ni, nak buat macam mana kan busy+malas., tapi takda sapa perasan dan kisah pun kan., huhu..., ok la, selamat hari raya, maaf zahir batin, err sempat lagi kot, syawal kan sebulan., hehe.,

8 comments:

  1. selamat hari raya maaf zahir batin juga!
    ya, masih sempat untuk ucapkan...

    ReplyDelete
  2. Sempat... baru 14 Syawal.
    Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ya...

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya...maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  4. salam..
    samela kite pon..lupa bila last update entri..huhu
    SELAMAT HARI RAYA juga.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Alahai......rendah diri pulak hihi....
    Lama betul ko tak update Zuhdi....dah nak raya lagi ni weyh haha...

    Tulah kan....moga Allah tak tarik hidayahnya...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

other site