27 July 2018

Syukur...

BUKAN BAHAGIA YANG MENJADIKAN KITA BERSYUKUR
TETAPI DENGAN BERSYUKUR AKAN MENJADIKAN HIDUP KITA BAHAGIA

p/s : assalamualaikum., semoga kita tergolong dalam kalangan mereka yang bersyukur., amin..,

17 comments:

  1. syukur, akhir nyer berupdate jugak blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha., tu la dia.,
      pas ni xtau la ble plak updatenya nnt.,
      kekeke

      Delete
  2. Replies
    1. barang frozen mmg cmni
      kene perngat klu nk guna.,
      klu x., mmg dia jadi sjuk beku kt situ je la xbrusik.,

      Delete
  3. Waalaikumsalam..
    aamiin.insyaAllah =)

    ReplyDelete
  4. waalaikumussalam. betul tu. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 428

    ReplyDelete
  5. singgah sini sambil follow blog

    https://messarah.blogspot.com/2018/08/altheas-real-fresh-skin-detoxer-review.html

    ReplyDelete
  6. Amin..

    Ejulz follow sini.. harap judi follo blog ejulz yg x seberapa ni jugak k.. :)
    http://ejulz.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. betul. saya setuju...
    btw follow sini juga

    https://nuraisyahsukor.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. syukur itu dapat dilihat pada sikap dan tingkah laku..

    ReplyDelete
  9. Moga kita menjadi orang orang yg bersyukur...
    Jangan iri dengan rezeki yg Allah bagi kepada orang lain , kerana Allah pun memberi kita rezeki dengan cara yg lain .... 🤲🏻

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

other site